Ik ben Vanessa Hammecher-Verbiest, trotse eigenaresse van Salon Happy-Nes.

In 2005 ben ik aan de Universiteit van Tilburg afgestudeerd in het Nederlands Recht. Daarna ben ik ruim tien jaar in het juridische veld werkzaam geweest. Aangezien ik hier steeds minder voldoening uit haalde, besloot ik mijn hart te gaan volgen en me om te scholen naar schoonheidsspecialiste. En daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Eindelijk oefen ik met veel plezier een beroep uit dat bij me past. En dat geeft me veel positieve energie!

Als ervaringsdeskundige weet ik dat er door de hedendaagse jachtige maatschappij en /of de hoge werkdruk die mensen ervaren steeds meer behoefte is aan onthaasting. Aan ontspanning, en innerlijke rust. En dat is wat Salon Happy-Nes te bieden heeft.

In mijn salon gaat het niet alleen om het verzorgen van de huid, maar om het gehele welzijn. Ik geef schoonheidsbehandelingen gecombineerd met een vleugje Wellness. Je huid begint pas echt te stralen wanneer je uitgerust en relaxed bent. Daarom maak ik van verschillende gezichtsbehandelingen een heerlijk, ontspannend ritueel. Het is mijn doel jou in de watten te leggen en helemaal ZeN naar huis te laten gaan. Zo wordt er niet alleen goed gezorgd voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant!

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn salon!

Groetjes,
Vanessa